Kilenc kamerát tenne a Light a mobilokra

Screen Shot 2018-07-03 at 18.26.38.png
2018.07.03. 18:37

A bizarr 16 lencsés zsebkamerájáról ismert Light be szeretne szállni a mobiliparba. Kísérletképpen elkészített néhány prototípust 5 és 9 hátlapi lencsével. A Light azt állítja, hogy a működő prototípusa 64 megapixeles fényképeket tud készíteni, elég jól fotóz félhomályban, és a tér mélységét is pontosabban érzékeli, mint a most kapható mobilok.

Kevés jó indokot tudnánk mondani arra, hogy miért is lenne érdemes több százezer forintért megvenni a Light L16 zsebkamerát, a több kamerás konfiguráció viszont a mobilokon sikeres lehet. Egy sor ilyen telefon van már, például a Huawei P20 Pro és a HTC U12 Plus, és idén jön még egy LG V40 is.

A Lightnak valószínűleg egy ismert mobilgyártóval kéne összefognia, ha meg szeretné hódítani a világot, mert a telefonvásárlók körében nehéz ismertté tenni egy új márkanevét, és a túlzottan specializált készülékek iránt sincs túl nagy kereslet. Hogy ezt az utat választja-e a Light, vagy mégis inkább saját mobillal rukkol elő, a Washington Post szerint még idén év végén kiderül.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?