Még jobban összefolyik a Messenger és az Instagram

2021.10.05. 18:56

Még a nagy leállás előtt, múlt csütörtök este jelentette be a Facebook, hogy egyik üzenetküldő platformját és képmegosztó közösségi oldalát még jobban összetereli. Ezentúl a Messengerben létrehozott csoportbeszélgetésekben is részt vehetnek instagramos ismerőseink, és vice versa, nem csak a privát chatek nyújtanak lehetőséget a platformon átívelő kommunikációra.

Ezen felül az Instagram appon belüli üzenetküldő csoportbeszélgetései olyan funkciókkal bővültek, mint a szavazás, vagy a gépelést jelző animáció. Plusz, mostantól az Instagram TV-t és a tartalomfolyamban megjelenő videókat is meg lehet osztani a Facebook Watch közös videónézésre szánt részébe.

A Messenger azon kívül, hogy hozzáadhatjuk egy csoportos chathez az instagramos ismerőseinket csak új témákat kapott, köztük egy J Balvin legutóbbi albuma által inspiráltat, egy vidékiest és egy csillagjegyeset.

Ahhoz, hogy a platformokon átívelő csoportbeszélgetések elérhetők legyenek, össze kell kapcsolni a Facebook és Instagram fiókot. Az új funkciók a Messenger és az Instagram alkalmazások szeptember 30-i frissítésével már elérhetők Androidon és iOS-en.  • Tippek
  • Hírek