Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Indul az Embervadászat

2009.04.10. 08:54 Módosítva: 2009-04-10 09:13:52
14 hozzászólás

Jó napot, a Célpont vagyok. Ma én menekülök Önöknek.

Mint azt bizonyára tudják, pénteken, déli 12 órakor indul az Index nagyvárosi túlélősója: a feladat engem elkapni, és ha sikerült, átvenni az értékes trófeák egyikét.

A legfontosabb tudnivalók: lesz nálam egy gps-es mobiltelefon, amely a műholdas adatok és a mobilcella-információk alapján folyamatosan közvetíti pozíciómat. Mindezt a Google Latitude nevű találmánya révén bármilyen, böngésző futtatására képes asztali és hordozható számítógépről, pda-ról vagy telefonról nyomon lehet követni. A pontos részleteket a versenyszabályzat tartalmazza.

map1

Ha sikerül megtalálniuk, közelítsenek meg legalább és legfeljebb egyméteres távolságra, és mondják ki hangosan, jól érthetően a titkos kódot, ami így hangzik: "Sanyi vagyok. Mióta beállítottam az Indexet kezdőlapnak, teljesen megváltozott az életem."

Ha tényleg én vagyok az, a következő titkos kóddal válaszolok majd: "Párizsban a Place Pigalle-on árulják a legjobb sült gesztenyét"

Ezután fogják magukat, elfáradnak a kasszához, és átveszik az értékes trófeák egyikét.

Sok sikert!