Már pokémonfogó telefontokot is lehet venni

2016.07.25. 16:05

Még mindig nem csillapodik a globális lelkesedés a Pokémon Go nevű kiterjesztettvalóság-játék körül. Ezúttal egy kifejezetten a játékhoz tervezett telefontok bukkant fel a neten.

A játékban úgy lehet elkapni a valós helyszínekre virtuálisan rápakolt szörnyecskéket, hogy pokélabdákat hajigálunk rájuk. Az igazán pontos labdadobás viszont nem is olyan könnyű mutatvány. De egy pillanatig se aggódjon, már itt is van a 3d-nyomtatható pokélabdacélzó telefontok!

a81c66f9a40e058f580dabea7870bc968fb7a40d

A nyilvánvaló piaci résre egy Jon Cleaver nevű figura csapott le, de nem azért, hogy kifacsarja a maga pár ezer dollárját a Pokémon Go-őrületből, hiszen a tervet bárki számára ingyen elérhetővé tette. Aki kinyomtatja és a mobiljára húzza, már biztosan képes lesz rá, hogy egyedül is húzzon az ujjával egy egyenes vonalat. A Cleaver által tervezett tok viszont csak az iPhone 6 és 6s mobilokkal kompatibilis. Ha elég nagy érdeklődés lesz, a tervező további változatokat is ígér.

A játék körüli őrületről ide kattintva olvashatja a cikkeinket, ha pedig egy összefoglaló gyorstalpalót keres, ezt a cikkünket ajánljuk.