Kiszivárgott az év legjobban várt játéka

nsk.png
2016.08.02. 13:04

A játékosok tűkön ülve várják az év egyik legígéretesebb videojátéka, a No Man's Sky megjelenését. Hogy az év egyik legjobban várt játékáról van szó, azt az is bizonyítja, hogy egy fanatikus 1250 dollárt, csaknem 350 000 forintot fizetett a játék egyik első kópiájáért.

A rajongó természetesen nem legális úton jutott a saját példányához – a játék csak jövő péntektől lesz megvásárolható. A vásárló a Redditen elmesélte, hogy egy online aukciós oldalon szerezte a másolatot, és már több videót is megosztott a játékból.

A No Man's Sky vezető designere, Sean Murray arra kérte a rajongókat, hogy ne olvassanak el semmit a játékról, és ne nézzék meg a videókat sem, mert a spoilerek teljesen tönkretehetik a játékélményt.

Éveket töltöttünk azzal, hogy meglepetésekkel töltsük meg a No Man's Sky világát. Te éveket töltöttél várakozással. Ne rontsd el az élményt.

– írta Murray a Twitteren.

A kiszivárgott részletek alapján néhány rajongó úgy vélte, hogy a játék nagyjából 30 óra alatt végigjátszható, noha a fejlesztők azt ígérték, hogy ehhez több száz órára lesz szükség. A kezdetekkor az univerzum peremén találhatjuk magunkat, amit 18,4 trillió bolygóval népesítettek be. A cél, hogy eljussunk a kozmosz közepéig, de hogy ott mi vár ránk, azt a fejlesztők hétpecsétes titokként őrzik.

A Reddit egyik fórumozója szerint a játékosok sokkal gyorsabban is haladhatnak, mint ahogy azt a fejlesztők ígérik.

Azzal szemben, amit sokan hisznek, már túl vagyok a nagy részén annak, amit a játék nyújthat. [...] Ez nem azt jelenti, hogy ne lennének nagyobb események. Még le kell úsznom egy hatalmas óceán mélyére. Még el kell pusztítanom egy űrállomást. Bőven van még tennivaló.

A No Man's Sky augusztus 12-én jelenik meg.  • Hírek
  • Személyi kölcsön