Carrie Fisher előtt tisztelegnek a Star Wars videojátékokban

2016.12.29. 10:22

A Csillagok háborújához kötődő videojátékokban is virtuális megemlékezéseket tartanak a rajongók Carrie Fisherről, akik szívinfarktusban hunyt el kedden.

A legnagyobb összejöveteleket a BioWare által forgalmazott Star Wars: The Old Republic című játékban rendezték meg, ahol a játékosok az Alderaan bolygón lévő Organa Házban gyűltek össze. Talán mondani sem kell, hogy a Fisher játszotta Leia Organa hercegnő szerepét, aki a történet szerint Bail Organa szenátor lánya volt.

Páran felvetették, hogy a BioWare igazán megemlékezhetne valahogyan a játékban Fisherről, ami csak azért nehézkes, mert az Old Republic több ezer évvel Leia születése előtt játszódik.

A Battlefront nevű lövöldözős játékban egészen másféle lehetőségek lennének. A játékosok azt javasolták a fejlesztő DICE stúdiónak, hogy készítsék el Leia hercegnő új változatát, esetleg egy idősebb korút, hogy megemlékezzenek Fisherről.

A DICE tavaly nyáron arra utalt, hogy készít egy másik kinézetet Leiának, de a fejlesztések leálltak, és nem csak ez. A rajongók most Carrie Fisher halálának apropóján is arra panaszkodnak, hogy túl kevés tartalom készült a Battlefronthoz, és túl sok a bug a játékban.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét