Androidra is jön a Super Mario Run

2016.12.30. 10:04

Rengetegen csalódtak a Nintendoban, amiért a Super Mario Run játékot először csak iOS-re adta ki, és arra is decemberig kellett várni a szeptemberi bejelentést követően. Most az Androidot használók is fellélegezhetnek, mert már közzétettek egy előregisztrációs oldalt a Play Áruházban, és aki erre feliratkozik, a megjelenés pillanatában kap egy értesítést. (Ide kell kattintani.)

Képernyőfotó 2016-12-30 - 9.47.23.png

A Nintendo androidos rajongói most még csak a játék bemutatóját és néhány képernyőmentést nézhetnek meg, szemben azzal a több mint 40 millió iOS-felhasználóval, akik már letöltötték az iPhone-ra vagy az iPadre az appot.

A Super Mario Run a világhírű játék kissé leegyszerűsített verziója, amelyben a piros ruhás vízvezeték-szerelő Mario folyamatosan előre rohan, és csak az ugrásokhoz kell megérinteni a kijelzőt, hogy elkerüljük az ellenfeleket, és közben minél több aranyat gyűjtsünk be. A végső cél a főgonosz Bowser legyőzése, és Peach hercegnő megmentése.

Androidon is fizetni kell majd a teljes élményért, pont úgy, mint az iOS-en. Ez azt jelenti, hogy nagyon kevés pályát ingyen megkapunk, és appon belüli vásárlással feloldhatjuk az összes többi pályát. A játék futtatásához aktív netkapcsolat kell, szóval nem ezzel fogjuk elütni az időt a külföldi utak során.