Új Gyűrűk Ura-játékot jelentettek be

2017.03.01. 16:56

A Warner videojátékos részlete, a WB Games bejelentette, hogy a nyáron folytatás érkezik Middle-earth: Shadow of Mordor című Gyűrű ura-játékhoz – írja a Gamespot. Az új játék címe Middle-earth: Shadow Of War, és a Monolith Productions fejleszti, akárcsak az előző részt.

A játék a Gyűrűk Ura-univerzumban játszódik, de a cselekmény nem az eredeti történeteket dolgozza fel, hanem egy Középföldéért kitörő másik gigantikus háborúét, amely a Hobbit és A Gyűrűk Ura eseményei között játszódik, és a jók új gyűrűt kovácsolnak benne, hogy azzal győzzék le a gonosz Szauront.

A nyitott világban játszódó szerepjátékban visszatér az előző részben sikert arató Nemesis játékrendszer, amely lehetővé teszi, hogy a játék során felbukkanó ellenségek emlékezzenek minden korábbi találkozásukra a főhőssel. Ezen kívül a fejlesztő közleménye szerint szebb, jobb, nagyobb, változatosabb és személyre szabhatóbb lesz a folytatás, persze mi mást is mondanának.

A bejelentést egy látványos trailerrel is megtoldották, de ez persze még csak filmes betét, az első játékmenetes videót március 8-ára ígéri a WB Games:

A Middle-earth: Shadow of War augusztus 22-én érkezik Észak-Amerikában, és augusztus 25-én Európában. Playstation 4-re, Xbox One-ra és PC-re is elérhető lesz.  • Hírek
  • Bankszámla