A Sony leárazta a VR headsetjét

2018.02.16. 10:21

A Sony diszkontáron kínálja a Playstation 4-kompatibilis VR szemüvegét, a PSVR-t. Bár a magyar piacon a PSVR-ért 90-120 ezer forintot is elkérhetnek, a mostani, az amerikai piacra koncentráló akcióban mindössze 200 dollárért megvásárolhatjuk a headsetet, és egy játékot is kapunk hozzá.

A cég háromféle bundle csomagot kínál a vásárlóknak. A legolcsóbb a 200 dolláros Gran Turismo Sports csomag, amiban a szemüvegen és az alapjátékon kívül egy Playstation Camera is van. A kedvezményes ár február 18-tól március 3-ig érvényes.

A két másik csomag valamivel drágább. A Doom bundle nagyjából ugyanazt kínálja, csak a Doom VFR játékkal, 300 dolláros áron. A Skyrim bundle-höz a Skyrim VR játék, két PlayStation Move kontroller és kamera tartozik.

A legjobb vétel egyértelműen a Gran Turismo csomag: ha ezt választjuk, az ajánlott fogyasztói árnál jóval olcsóbban kapjuk a headsetet, és még akkor is jobban járunk, ha külön vesszük meg a 30 dolláros Doom VFR játékot (ami a szakvéleményünk szerint még így is rablás, de ez részletkérdés).

(The Verge | Sony)