Mint a Pokémon Go, csak dinoszauruszokkal

2018.03.08. 11:46

A Ludia játékfejlesztő cég bejelentette, hogy Jurassic World Alive címmel kiadnak egy kiterjesztett valóságos mobiljátékot – írja az io9.

A játék olyan lesz, mint a pár éve globális őrületet okozó Pokémon Go, csak dinoszauruszokkal. Vagyis attól függően, hogy éppen hol vagyunk, a telefon a minket körülvevő valós helyszínre fog mindenféle virtuális dinókat ráhúzni. Ezeket a városban mászkálva össze lehet majd fogdosni, fejlesztgetni, sőt a DNS-ük keverésével mindenféle hibrid fajokat kotyvasztani, hogy aztán összeugrasszuk őket más játékosok saját dinóival.

A nyáron mozikba kerülő Jurassic World: Bukott birodalom elé időzítik, a cég szerint közvetlenül a június 22-i amerikai bemutató előtt érkezik majd. (A filmet Magyarországon június 8-tól majd megnézni.) Addig is van hozzá egy friss trailer, aminek persze semmi köze a játékhoz:

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?