Új trailert kapott a világ legrejtélyesebb videojátéka

2018.09.24. 15:43

A Tokyo Game Show-n újabb trailert mutattak be Kodzsima Hideo titokzatos új játékáról, a Death Strandingről, de az eddigi kérdések megválaszolása helyett inkább ez is csak újabbakat vet fel – írja a Polygon.

Amit eddig tudtunk a játékról és a készülésének hátteréről: "A Metal Gear Solid sorozat atyaúristene, Kodzsima Hideo pár éve összebalhézott a Konamival, átment a Sonyhoz, és azóta készíti művészi vízióját. Az eddigi trailerekben szerepelt Norman Reedus, Mads Mikkelsen és Guillermo del Toro, csak éppen még a játék műfaja sem körvonalazódott az előzetesekben sűrűn gomolygó ártisztikus lila ködből. Most egy lépéssel közelebb vagyunk: Reedus karaktere amolyan küldöncféle lesz, aki hegyen-völgyön át kézbesít csomagokat egy olyan világban, ahol rejtélyes, láthatatlan természetfölötti lények szívesen rángatnak embereket a föld alá. Ugyanakkor mit keres a hasán egy műanyag tok, benne egy magzattal? Mik azok a köldökzsinóros lebegő füstalakok? Miért bukkan fel egyszer csak Léa Seydoux és Linsay Wagner – előbbi azért, hogy elnyammogjon egy lárvaszerű lényt? Szóval Kodzsima kiéli magát, remélem, ez jó lesz nekünk is. Megjelenik majd, amikor megjelenik" – írtuk a játékról, amikor nyáron az E3-on bemutatták a legutóbbi trailert.

Túl sok tényanyagot ehhez most se tudunk hozzátenni. Annyi biztos, hogy az új trailerben feltűnik egy főgonosznak tűnő karakter, akit a neves szinkronszínész, Troy Baker szólaltat meg. A csuklyás figura aranymaszkot visel, de nem sokáig, mert aztán inkább fogja, és életre kelt vele valami szörnyűséges fenevadat, feltehetően azzal a szándékkal, hogy felzabáltassa vele a Walking Deadből ismert Norman Reedus által alakított, illetve róla mintázott főhőst.

A trailer mellett a stúdió néhány új képet is kiadott. A játék csak Playstation 4-re fog érkezni, de hogy mikor, arról továbbra se mondtak semmit.

Az idei Tokyo Game Show-ról írt cikkeinket ide kattintva olvashatják.