Minecraft-szerű építkezés kerül a Fortnite-ba

2018.12.06. 14:18

Az Epic Games bejelentette a Fortnite Creative módot, amellyel először csak a Battle Pass tulajdonosai játszhatnak december 6-tól, majd egy héttel később a többi játékos is hozzáférést kap.

Mondhatnánk úgy is, hogy elminecraftosodik a Fortnite. Ebben a módban mindenki megalkothatja a saját szigetét, hogy azon harcoljon az online ismerőseivel.

Az új mód középpontjában a Creative Hub áll, ahol a saját szigetünket találjuk meg, valamint az ismerőseinkét, és azokat, amiket az Epic szerint érdemes megnézni. A privát szigetek nem hasonlítanak arra, amivel eddig találkozhattak a Fortnite játékosai. Egy hatalmas üres területet kapnak, amit hegyláncok vesznek körbe, ide lehet mindenfélét építeni, amíg be nem telik az egy-egy szigethez tartozó tárhely.

Egy új eszközt kapnak a játékosok az építkezéshez, ezzel egész falakat lehet lemásolni, odébb vinni vagy kitörölni. A prefab menüben pedig megtalálható egy rakás előre legyártott épület, bútor és egyéb objektum, amilyenekkel a játékban eddig is találkozni lehetett. 

Ha elkészült a megálmodott térképünk, ahhoz egyedi játékmódot tudunk illeszteni. Ezek lehetnek versenyek, kirakósok, vagy teljesen hagyományos hentelés.

(Polygon)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?