VR-szemüveggel jött ki a Nintendo és a Labo

2019.03.07. 09:14

Újabb szintre lépett a Nintendo Switch és a Labo együttműködése, a kartonkiegészítők után itt a szintén kartonból készült VR-szett.  A bejelentés szerint április 12-től két VR-csomagból lehet választani, attól függően, hogy kinek mennyire jönnek be a kartonkiegészítők, vagy éppen hogy mennyit tud belőlük otthon tárolni. Aggodalomra semmi ok, költözés esetén van lehetőség a kiegészítő kartonkiegészítőket is megrendelni. 

A csúcsszett 79,99 dollár, azaz nagyjából 22 ezer forint, amihez a VR szemüvegen túl többek között kamera és egy elefánt is jár. Aki viszont csak ki szeretné próbálni, hogy egyáltalán kihasználná-e ezt a fajta játékmódot, annak az alapkészlet a felébe kerül, a többi kiegészítőt pedig külön is megveheti később, és várhatóan jönnek majd újabb barkácsszettek is. Mindegyik szett tartalmazza a szoftvereket, és egy lépésről-lépésre bemutatót is. 

hero-image
Fotó: Nintendo

"Olyan élményt szerettünk volna létrehozni, ami a mind a valóságos, mind  virtuális reakciókat kíván a játékosoktól" - mondta Doug Bowser, a Nintendo amerikai elnöke. A játékokról eddig annyit tudni, hogy nem túl összetett, rövidke kis játékok lesznek, mik inkább a virtuális valóság érzésének élményére mennek rá, és a kartonkiegészítők fontos szerephez jutnak majd. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás