Szeptemberre csúszik a Cyberpunk 2077 megjelenése

2020.01.17. 09:37 Módosítva: 2020.01.17. 09:46

Április 16-ról szeptember 17-re csúsztatta a CD Projekt Red a várva várt disztópikus szerepjátékát, a Cyberpunk 2077-et. A Twitteren tették közzé a hírt, és azt írták, hogy ugyan a játék gyakorlatilag kész, mégis van még némi munka vele.

Night City hatalmas – tele történetekkel, tartalommal és izgalmas helyszínekkel, de az óriási méretének és összetettségének hála még szükségünk van egy kis időre, hogy teszteljük, javítgassuk és polírozzuk

– írták.

A kiadó azt reméli, hogy a Cyberpunk 2077 lesz a CD Projekt Red ékköve a mostani konzolgeneráció alatt, ezért van szükség még pár hónapra. Azt ígérik, hogy gyakran jelentenek majd, hogy hogy áll a játék.

Nem ez volt amúgy az egyetlen nagyon várt játék, aminek a héten eltolták a megjelenését: a Square Enix kedden gyors egymásutánban jelentette be, hogy 

  • a Marvel's Avengers május 14-e helyett szeptember 4-én jelenik majd meg,
  • a Final Fantasy VII Remake pedig nem március 3-án, hanem április 10-én lesz majd játszható.

Ez utóbbi azért is volt érdekes lépés, mert így a játéknak pont a Cyberpunk 2077-tel kellett volna felvenie a versenyt, de így, hogy a CD Projekt is több időt szán a játékra, kicsit fellélegezhet a japán stúdió.