Szeret lakberendezni? Keressen pénzt az Animal Crossinggal

2020.05.07. 10:36

Az Olivia's luxus lakberendezési áruház esztétikai tanácsadást nyújt az Animal Crossing: New Horizons játékosainak – írja a Pocket Gamer. A brit áruház épp toborozza azokat a kezdő, vagy akár profi lakberendezőket, akik online szeretnék kamatoztatni a tudásukat. Ez egy remek reklám az Olivia's-nak, és biztosan a pénz áll a háttérben, de a szabadúszó lakberendezők, akik a járvány miatt kevesebb munkát kapnak valóban jól járhatnak a szolgáltatással.

A tanácsadók óránként 40 fontot (16 ezer forintot) is kereshetnek.

A jelentkezéshez nem kell más, mint érteni a játékhoz, jó internetkapcsolat és megfelelő kommunikációs készség. Cserébe az ember dolgozhat otthonról, fejlesztheti az ügyféllel való kommunikációs készségét, és mondjuk ki, fizetést kap, azért, hogy Animal Crossingozik.

Az ügyfelek cserébe kapnak egy virtuális tanácsadót, aki segít berendezni a játékos játékbeli otthonát. A tanácsadó először meglátogatja a játékost és megbeszélik az igényeket (meg persze a büdzsét), majd ki kell dolgozni a javaslatokat. Akár több tervet is felvázolhat, így az ügyfél bármikor átrendezheti a lakását, profi tervek alapján.

Animal-Crossing-New-Horizons-Trailer 03-16-20
Fotó: Nintendo

Nem ez az első üzleti megmozdulás a játékban, de eddig inkább magánemberek ügyeskedtek. Kínában (ahol betiltották a játék értékesítését) sokan gondnoki szolgáltatásokat nyújtanak valós pénzért. Bár a játék arról szól, hogy hétköznapi házimunkákkal próbáljuk elodázni az igazi hétköznapi házimunkáinkat, van, aki nem szeret napi 200 virágot meglocsolni, vagy gyomlálni.

Itt jönnek be a képbe a kínai vállalkozók, akik pont ezeket végeznék el a játékosok helyett (igazi pénzért cserébe). Hajlandóak például csak gyomlálni, vagy fát ültetni, de ha valaki az összes szolgáltatásra befizet, kedvezményt kap.

Az Olivia's még csak a lakberendezők között se volt az első. A népszerű életmegváltoztatós műsor, a Queer Eye lakberendezője, Bobby Berk Twitteren kérte, hogy a játékosok küldjenek neki képeket a virtuális otthonukról. A beérkező pályamunkákat aztán kegyetlenül őszinte kritikával értékelte, de igyekezett jó tanácsokat is adni.

Az Animal Crossing: New Horizons megjelenésekor hatalmasat lendített az amúgy is kelendő Nintendo Switch eladásain, és hamar az egyik legnépszerűbb játékká vált világszerte.  • Hírek
  • Lakáshitel