Újra X-szárnyúval harcolhatunk a Birodalom ellen

2020.06.15. 17:27 Módosítva: 2020.06.15. 17:46

Pénteken véletlenül kikerült az Xbox boltjába a Star Wars: Squadrons, és hétfőn az EA gyorsan be is jelentette az új űrhajós szimulátort. A trailer alapján az Új Köztársaság és a Birodalom csatáiba csöppenünk majd. A játék hivatalos oldala alapján ugyan a klasszikus hajókkal lövöldözhetünk majd, de kedvünkre módosítgathatjuk majd őket.

Ugyan lesz egy egyszemélyes története is a játéknak, de a fókusz valószínűleg az 5v5- ös multiplayer-űrcsatákon lesz majd. Ahogy az EA ígérte, az új játékai a Steamre is kijönnek majd, így a Squadrons október másodikán elérhető lesz az Originen, a Steamen, Xbox One-on és PlayStation 4-en, és az előrendelős verzió 14 ezer forintba kerül majd (EA Access-szel 12 590 Ft.).

A PC-s és PS-es játékosok az egész játékot játszhatják majd VR-ral is.

A multiplayerben 5 fős osztagokba kerülünk majd, és a csaták előtt megtervezhetjük a stratégiánkat. Nemcsak ismert helyszíneken harcolhatunk majd, hanem teljesen új égitesteknél is, mint például a Yavin Prime és a Galitan holdja. A repülés valószínűleg nemcsak a föl-le-, jobbra-balra-képességeinket teszi majd próbára, mint például a Battlefront 2, hanem Rebel Galaxy Outlaw jelleggel oszthatjuk majd el a rendelkezésre álló energiát a rendszerek között. Így könnyebben elmenekülhetünk majd egy szorult helyzetből, ha a hajtóműveket turbózzuk fel, vagy nagyobbat odapörkölhetünk, ha a fegyverekbe küldjük az energiát.  • Hírek
  • Hírek