Korántsem biztos az E3 2022 sorsa

2022.01.10. 06:44

A koronavírus-járvány kitörése óta eltelt két évben nem volt megtartva klasszikus formájában az E3 videójátékos show. A 2020-as eseményt a járvány gyors terjedése miatt mondták le, a 2021-es rendezvényt pedig már a virtuális térbe költöztették.

A 2022-es játékos showról a szervező ESA az amerikai IGN-hez eljuttatott közleményében azt írta, a személyes jelenléttel tartott expó idén is elmarad, viszont hamarosan megosztanak az E3 jövőjével kapcsolatos terveket. A szervezőhöz közel álló források nyomán azt is írja az IGN, ez korántsem jelenti biztosan azt, hogy virtuális formában megrendezésre kerül az E3.

A lap többek között azzal érvel, hogy nincs még dátuma sem az expónak, valamint több nagy résztvevő is lemondta a részvételt 2020-ban, hogy saját bemutatót tartson. Utóbbiak pedig annyira sikeresek lettek, hogy sokan kétségbe vonták az E3 létjogosultságát is.

A nagyobb játékkiállítások közül a PAX Westet és a The Game Awardsot ugyan megtartották, azonban az új fertőzések számának növekedése miatt a továbbiak sorsa kérdéses helyzetbe került.  • Tippek
  • Árfolyam