Áprilisban érkezik a Lego Star Wars: The Skywalker Saga

2022.01.22. 16:03

A Warner Bros. Games hivatalos megjelenési dátumot közölt az eddigi legnagyobbnak és legrészletesebbnek ígért Lego Star Wars játékhoz. Ha a sokszori késés után tovább nem csúszik a menetrend, akkor 2022. április 5-től lesz játszható a játék minden platformon (PC, PlayStation, Xbox és Nintendo).

A Skywalker családról szóló kilenc mozifilm köré épülő játékot eredetileg 2019-ben jelentették be. A sztori elmesélésének módja és a játék felépítése a Lego játékainál megszokotthoz hasonló lesz, maradnak a humoros átvezetők, illetve nagy szerepet kapnak az építőkockák. A játékon belüli harcokat kicsit újragondolták, ahogy a járművezetést is. Lehet egyszerre több karaktert is irányítani, és a lokális többjátékos mód maradt, online multi viszont nem lesz.

A megjelenést eredetileg 2020-ra tervezték, aztán áttolták a premiert 2021-re, majd a koronavírus-járvány okozta nehézségekre hivatkozva a stúdió azt mondta, 2022-nél korábban nem érkezik a játék. A hivatalos megjelenési dátum viszont most a Star Wars weboldala alapján úgy tűnik, 

2022. április 5.

A Skywalker Saga a korábban megjelent Lego Star Wars játékok építőelemeit felújítva kínálja. Húsz bolygón lehet majd játszani háromszáz megnyitható karakterrel. Itt a bejelentéshez csatolt videó:

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek