Nem várt helyen bukkant fel a Vaják főszereplője

2022.12.04. 19:19

December 3-án, azaz szombat este egy nagyszabású, játékon belüli élő esemény keretén belül véget ért a Fortnite meglehetősen unalmas, harmadik fejezete. Egy látványos küldetés és átvezető után darabjaira hullott a már jól ismert sziget, majd egy teljesen új, eddig még nem látott formában ismét összeállt.

Az, hogy a világ egyik legnépszerűbb játékába más játékok, könyvek, sorozatok és filmek karakterei bekerülnek, nem újdonság – a Fortnite-ban ugyanis Pókembertől kezdve Thoron, a mennydörgés istenén át szinte bármelyik ismertebb karakterrel lövöldözhetünk.

Ezzel a szokásával az Epic Games pedig a Chapter 4 kezdetére sem hagyott fel, az új fejezetben egyből két ismertebb karaktert is bezsebelhetünk. Az egyik ilyen a legendás Doomslayer lesz, aki ezúttal nem démonokat, hanem a battle royale játékosait fogja halomra lőni. A másik – egy fokkal talán ismertebb – pedig Ríviai Geralt, a Vaják-könyvek, -videójátékok és az azonos címen futó netflixes sorozat főszereplője.

Így tudja őket beszerezni

A két licencelt karaktert természetesen ingyen nem lehet beszerezni. Először is, 950 V-Bucksért (vagy Fortnite Crew-előfizetéssel 3500 forintért) jegyet kell váltani az új fejezet Battle Passára. A Doomslayer feloldásához nem kell mást tenni, mint csupán játszani, szintet lépni, majd a megszerzett pontokból beváltani a jutalmakat, mígnem elérünk az ötödik oldalon található kultikus karakterhez – írja a Leet.

Geralt megszerzése azonban már nem ilyen egyszerű, a szörnyvadász ugyanis egy teljesen új menüpontot kapott, saját küldetésekkel, amiket egyelőre még nem lehet elérni. Erre mindenkinek még 65 napot, vagyis több mind két hónapot kell várnia, ami azt jelenti, hogy valamikor februárban lehet majd elkezdeni feloldani a feloldást.

A Fortnite negyedik fejezetének előzetesét alább találja:  • Hírek
  • Hírek