Koronavírus adatok

2022. jan. 18.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Sára, Márió
-7 °C
5 °C

Üzekedő robotkutyák az első robotszexnaptárban

2005.01.04. 13:07
Ráérő holland tudósok megjelentették az első olyan szexnaptárat, melyben nem lengén öltözött humanoidok, hanem robotok szerepelnek. A Playbot-naptárban a fedetlen testfelületeiket mutogató szerkezeteken kívül szakmai konferenciákról is találhatók hasznos információk.

#alt#
Üzekedő robotkutyák
A robotszexnaptár ötlete Tijn van der Zant holland filozófustól és mesterségesintelligencia-kutatótól származik, aki szakmai önéletrajzában a naptár készítése mellett azt is siet megemlíteni, hogy az iq-ja 140 felett van, és hatéves kora óta érdeklődik a tudomány és technika iránt.

A Playbot-naptár pusztán annyiban tér el a maradi Playboy-verziótól, hogy meztelen emberek helyett robotok szerepelnek benne, kihívó pozícióban, fedetlen testtájakkal. A címlapon ráadásul egyenesen Aibo robotkutyák üzekednek. A készítők biztosítanak afelől, hogy egyetlen robot sem sérült meg fotózás közben.

Tudósoknak

A pdf formátumban letölthető naptár minden hónapra kinál egy-egy olajos testű modellt, bár avatatlan szemeknek nem mindig egyértelmű, egy-egy képen pontosan melyik alkatrész számíthat vonzónak egy másik robot számára. Kedvencünk mindenesetre a nyomtatott áramkörös gruppenjelenet a márciusi oldalon.

#alt#
Miss Június

Mivel a naptárt tudósok készítették tudósoknak, több mint harminc robotikai konferencia, esemény is be van jelölve benne. A naptár következő számaiba bárki küldhet képet a robotjáról, illetve információkat az általa szervezett konferenciáról vagy eseményről.

A készítők szerint így a jövő évi kiadványban több konferenciadátum fog szerepelni, és bekerülhetnek mesterséges intelligenciával vagy gépi tanulással kapcsolatos események is, amennyiben azoknak van köze a robotikához. A szabadon terjesztehető, ingyenes naptár készítőinek Paypal útján küldhet pénzt, aki akar.  • Eladnék
  • Hírek