Adventi apptár: jé, ez is megvan mobilon?

2016.12.04. 08:21
Adventi alkalmazásajánlóval számoljuk a napokat karácsonyig: olyan appokat mutatunk be – minden nap egyet-egyet –, amelyek az ünnepek alatt is kimondottan hasznosak lehetnek.

A téli szünetben több időnk van pihenni, játszani. Akik nem játszanak mobilon, azok is tudják, hogy az alkalmazásboltok tele vannak játékokkal. És nemcsak a néhány perces szórakozásokról beszélünk, hanem összetett, órákon át játszhatókról is. Sok olyan régi kedvencet írtak át mobilra, amiről kevesen tudnak.

Amit sok-sok évvel ezelőtt még számítógépen vagy konzolon játszottunk, azt most már mobilos is tolhatjuk. Játszhatunk például a Grim Fandangóval (iOS, Android), a Prince of Persiával (iOS, Android), a Doommal (iOS, Android), a Simsszel (iOS, Android), de még az összes Lego-játékkal is a Harry Pottertől a Batmanig. (Persze az irányítás nem mindegyik verziónál kényelmes.)

De azt tudja, hogy klasszikus társasjátékokat is játszhatunk a mobilunkon? Például Carcassone-t (iOS, Android), Catant (iOS, Android), Monopolyt (iOS, Android), Scrabble-t (iOS, Android). A legjobb ezekben, hogy egyedül is játszhatunk, ha épp nem találunk partnert, vagy ketten vagyunk egy négyfős játékra, és az ellenfelek nehézségi szintjét is megválaszthatjuk.

De játszhatunk online is valódi ellenfelekkel. Így majdnem visszajön az eredeti élmény, amit a asztalnál töltünk a társasokkal. Keressen rá egy régi kedvencére, lehet, szerencséje lesz!

Adventi apptárunk egyészen december 24-éig folytatódik napi egy poszttal, és a lenti felületről érheti el mindig a korábbi cikkeket. Kellemes ünnepi készülődést!

ADVENTI APPTÁR
Ötlete, vagy kérdése van?