Adventi apptár: csinálhat személyes matricákat

2016.12.09. 07:04
Adventi alkalmazásajánlóval számoljuk a napokat karácsonyig: olyan appokat mutatunk be – minden nap egyet-egyet –, amelyek az ünnepek alatt is kimondottan hasznosak lehetnek.

Imádjuk a matricákat a csevegőappokban, és a kínálatban a cukiskodó kisállatoktól a hollywoodi kasszasikerekre utaló képekig minden megtalálunk. A Bitmoji azonban sokkal magasabb szintre emeli a matricázást azzal, hogy a rajzolt képmásunkat illeszti bele a képekbe. (Android, iOS)

Nagyjából annyira kifinomult a Bitmoji rendszere, mint amikor a Simsben vagy a Nintendón létrehozunk egy leegyszerűsített avatárt. Előre legyártott frizurák, bajuszok és testfelépítések közül kell válogatni, ami létre nem jön egy többé-kevés hozzánk hasonló rajzolt figura.

bitmoji2105299624.png

Ezt az avatárt természetesen utólag is módosíthatjuk, sőt, az évszaknak vagy valamilyen aktuális témának megfelelően át is tudjuk öltöztetni.

A Bitmoji jól illeszkedik a legnépszerűbb csevegőappokhoz, és rengeteg különböző hangulat, esemény vagy tevékenység közül válogathatunk. A legprofibban a Snapchatben (Android, iOS) működik, ott ugyanis a matricákon nemcsak a saját karakterünk szerepelhet, hanem az aktuális csevegőpartnerünké is, amennyiben már neki is van Bitmoji fiókja.  

Adventi apptárunk egészen december 24-éig folytatódik napi egy poszttal, és a lenti felületről érheti el mindig a korábbi cikkeket. Kellemes ünnepi készülődést!

ADVENTI APPTÁR
Ötlete, vagy kérdése van?