Adventi apptár: Földünk képekben

2016.12.12. 07:13
Adventi alkalmazásajánlóval számoljuk a napokat karácsonyig: olyan appokat mutatunk be – minden nap egyet-egyet –, amelyek az ünnepek alatt is kimondottan hasznosak lehetnek.

Mindenki kedvenc természettudósa és dokumentumfilmese, David Attenborough remek karácsonyi ajándékkal lepte meg rajongóit a BBC-vel karöltve. Kiadtak egy alkalmazást, a Story of Life-ot amelyben több mint ezer csodálatos videót gyűjtöttek össze a természetről.

Ezeket a videókat David Attenborough több mint hat évtizedes munkásságából válogatták ki. A legizgalmasabb, legérdekesebb, legfontosabb felvételeit mind megtaláljuk. Az alkalmazással a BBC szeretett volna tisztelegni a nem mindennapi karrier előtt és sikerült is neki.

Az alkalmazásban témákra bontva találjuk a videókat. Külön kategóriában találjuk azokat az állatokat, amelyeket ő filmezett le először, a legizgalmasabb vadászatokat, vagy a kölykök első lépéseit. A filmekből saját kollekciókat is összeállíthatunk, ha később megmutatnánk a családnak.

Azt írtuk már, hogy ez a több órányi tartalom ingyen letölthető iOS-re és Androidra is? De böngészőben is elérhető, ha inkább ott néznénk.

Adventi apptárunk egészen december 24-éig folytatódik napi egy poszttal, és a lenti felületről érheti el mindig a korábbi cikkeket. Kellemes ünnepi készülődést!

ADVENTI APPTÁR
Ötlete, vagy kérdése van?