Adventi apptár: Star Wars-spoilerblokkoló

2016.12.15. 07:20
Adventi alkalmazásajánlóval számoljuk a napokat karácsonyig: olyan appokat mutatunk be – minden nap egyet-egyet –, amelyek az ünnepek alatt is kimondottan hasznosak lehetnek.

Ma mutatják be a Star Wars legújabb részét. Akik nem az első napon (héten) szeretnék megnézni, azok rettegve nyithatják meg reggelente a Facebookot és kedvenc híroldalaikat, nehogy véletlenül belefussanak valami olyan hírbe, ami elárulja, mi történik a filmben. Bemutatjuk, hogyan lehet ezt elkerülni.

Ha még csak említésszinten sem akarunk Star Warsos cikkbe belefutni, akkor az egész oldalt is blokkolhatjuk. Erre jó például a Force Block, amit kifejezetten Star Wars-spoilerek ellen használhatunk. Elég drasztikus megoldás, de működik.

Csak Facebookra egy külön kiegészítőt ajánluk, a Social Fixert, ami Chrome és Firefox böngészőkben is működik. Ezzel nem a teljes oldal betöltését tilthatjuk le, hanem csak azokat a részeit tüntetjük el az oldalnak, ahol a megadott szó szerepel. A kiegészítő ráadásul más filmekre, sorozatokra is használható.

Adventi apptárunk egészen december 24-éig folytatódik napi egy poszttal, és a lenti felületről érheti el mindig a korábbi cikkeket. Kellemes ünnepi készülődést!

ADVENTI APPTÁR
Ötlete, vagy kérdése van?