Így tudja letiltani a kampány idejére az idegesítő ismerőseit

2018.03.07. 14:52

Ötlete, vagy kérdése van?

A Facebook még december közepén mutatott be egy új funkciót, a szundit. Mint minden ilyen újítás, ez is fokozatosan jelenik meg a különböző országokban és a különböző felhasználóknak, mi mostanában találkoztunk vele először.

A szundi lényege, hogy egy-egy ismerőst vagy követett oldalt ideiglenesen el lehet vele tüntetni a hírfolyamunkból. Persze, eddig is el lehetett rejteni egy-egy bejegyzést, vagy akár teljesen leállítani az illető követését, hogy sose találkozzunk a posztjaival. Az új funkció viszont a kettő közé lő: 30 napig elsüllyeszthető vele a zavaró profil, de aztán visszatér, mint ha mi sem történt volna.

Ez a lehetőség ideális olyan esetekben, ha éppen besokallt valakitől, de azért a végleges tiltást túl radikális lépésnek érzi. Például akkor, ha egy ismerőse tízpercenként kirak egy képet az új cicájáról, vagy ha egy volt osztálytársa nyálas idézetekkel jelzi, hogy megint szerelmes.

VAGY HA MÁR MOST ELEGE VAN A VÁLASZTÁSI KAMPÁNYBÓL, ÉS ELBORZASZTJA A GONDOLAT, HOGY MÉG CSAK MOST JÖN A JAVA.

Gondoljon csak bele: a választás április 8-án lesz, vagyis ha még most letiltja a kormánypropagandától megtébolyodott / Soros kottájából játszó ismerősét (aki persze ezen kívül nagyon rendes ember), pont a kritikus időszakban szabadul meg a posztjaitól.

Ehhez nincs más dolga, mint hogy ha legközelebb feltűnik az illetű egy bejegyzése, csak kattintson a jobb felső sarokban található három pontra, majd válassza ki a szundi funkciót:

lakm

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 1-2-3-4-5

5 könyv
Több mint 600 meghökkentő, érdekes és tanulságos történet!

MEGVESZEM
Ötlete, vagy kérdése van?