Így tudja letiltani a kampány idejére az idegesítő ismerőseit

2018.03.07. 14:52

A Facebook még december közepén mutatott be egy új funkciót, a szundit. Mint minden ilyen újítás, ez is fokozatosan jelenik meg a különböző országokban és a különböző felhasználóknak, mi mostanában találkoztunk vele először.

A szundi lényege, hogy egy-egy ismerőst vagy követett oldalt ideiglenesen el lehet vele tüntetni a hírfolyamunkból. Persze, eddig is el lehetett rejteni egy-egy bejegyzést, vagy akár teljesen leállítani az illető követését, hogy sose találkozzunk a posztjaival. Az új funkció viszont a kettő közé lő: 30 napig elsüllyeszthető vele a zavaró profil, de aztán visszatér, mint ha mi sem történt volna.

Ez a lehetőség ideális olyan esetekben, ha éppen besokallt valakitől, de azért a végleges tiltást túl radikális lépésnek érzi. Például akkor, ha egy ismerőse tízpercenként kirak egy képet az új cicájáról, vagy ha egy volt osztálytársa nyálas idézetekkel jelzi, hogy megint szerelmes.

VAGY HA MÁR MOST ELEGE VAN A VÁLASZTÁSI KAMPÁNYBÓL, ÉS ELBORZASZTJA A GONDOLAT, HOGY MÉG CSAK MOST JÖN A JAVA.

Gondoljon csak bele: a választás április 8-án lesz, vagyis ha még most letiltja a kormánypropagandától megtébolyodott / Soros kottájából játszó ismerősét (aki persze ezen kívül nagyon rendes ember), pont a kritikus időszakban szabadul meg a posztjaitól.

Ehhez nincs más dolga, mint hogy ha legközelebb feltűnik az illetű egy bejegyzése, csak kattintson a jobb felső sarokban található három pontra, majd válassza ki a szundi funkciót:

lakm

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ötlete, vagy kérdése van?