Nyilvános események kerülnek a Google Térképre

2019.03.25. 15:16

Ötlete, vagy kérdése van?

A Google elkezdett bevezetni egy új funkciót a Térképen, hogy bizonyos vállalatok és helyszínek képesek legyenek nyilvános eseményeket létrehozni, ahol most fotókat, észrevételeket, osztályzatot és más adatokat oszthatunk meg a többi felhasználóval.

Amikor létrehozunk egy eseményt, meg kell adni a nevét, a pontos földrajzi koordinátákat, a dátumot és az időt, valamint az esemény jellegét és részletesebb leírását. Képes fejlécet is hozzáadhatunk, hogy igazán profi nézzen ki a vendégcsalogató oldal.

A Google fokozatosan teszi elérhetővé az előfizetői fiókokban az új funkciót, ami eleinte csak Androidon működik. A leírások alapján érdemes jó előre tervezni, mert a létrehozott esemény nyilvános közzététele akár fél órát is igénybe vehet, ennyi idő múlva jelenik meg a térképen.

Ezzel az új funkcióval hasznosnak tűnő új eszközt kapnak az eseményszervezők, és nem kell majd feltétlenül Facebookot használni, ha történik valami izgalmas a városban.

(9 to 5 Google)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ötlete, vagy kérdése van?


  • Eladnék
  • Hírek