Jónás, Renátó
5 °C
18 °C

Online számlafizetés a Westelnél

Index
2002.08.14. 17:39
A Westel havidíjas ügyfelei augusztus 14-től az interneten, bankkártyájuk segítségével egyenlíthetik ki aktuális telefonszámlájukat. A cég weboldalán a jelszóval történő azonosítást követően, a "kiegyenlítetlen számlák befizetése" menüpont kiválasztásával megjelenik az előfizetéshez tartozó még be nem fizetett számlák listája. Az "internetes számlabefizetés" gombra kattintva - az összeg ellenőrzése után, a bankkártya számának, azonosítójának és lejárati dátumának beírását követően - egyszerűen, a "fizetés" gomb megnyomásával a bank végrehajtja a tranzakciót és nyugtázza azt.

A sikeres banki tranzakció után a számlázási rendszerben megjelenik a számlabefizetés, amit a következő havi számlában az elszámolási információk között a Westel az ügyfél számára feltüntet. Az online fizetéshez dombornyomott EC/MC vagy VISA bankkártya használható.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?