Ágnes
-5 °C
2 °C

Újabb portálokkal bővült a ZsebWeb

Index
2002.08.27. 15:34
Könnyebben olvashatóvá vált és újabb portálokkal bővült a Pannon GSM hálózatán elindított ZsebWeb szolgáltatás, mely segítségével népszerű internetes portálok wapos mobiltelefonokon is olvashatók. A ZsebWebet üzemeltető hazai Voxline Kft. júniusban indította el a saját fejlesztésű, világszabadalmi technológiáján alapuló szolgáltatást.

A technológia első, hazai kereskedelmi alkalmazása a három hónapja indult, akkor hét internetes portál tartalmát wapon megjelenítő ZsebWeb névre hallgató szolgáltatás volt. Azóta a meglévő tartalmak új formát kaptak, így a hírek, cikkek még könnyebben áttekinthetőek lettek a mobiltelefonok viszonylag kis méretű kijelzőin is. Jelentősen bővült az elérhető portálok száma is: már 12 webes tartalomszolgáltató kínálata olvasható wapon.

A hírekre éhes mobilosok elolvashatják az Infostart legfrissebb híreit, böngészhetnek a Hunnia.net számos rovatában, valamint felkereshetik az Index és a Stop! waposított oldalait is. Az informatika rajongói a fejlesztők portáljaként ismert prog.hu oldalról, vagy a HWSW cikkeiből szerezhetik be a legfrissebb információkat, míg a mobilkommunikáció iránt érdeklődőkat a TeleBox és a Mobilvilág oldalai várják. A kínálatban megtalálhatók még a FigyelőNet gazdasági és üzleti hírei, a NőkLapja C@fé és a Habostorta cikkei, valamint az Auto5 autós-motoros információi.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!