Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újabb portálokkal bővült a ZsebWeb

Index
2002.08.27. 15:34
Könnyebben olvashatóvá vált és újabb portálokkal bővült a Pannon GSM hálózatán elindított ZsebWeb szolgáltatás, mely segítségével népszerű internetes portálok wapos mobiltelefonokon is olvashatók. A ZsebWebet üzemeltető hazai Voxline Kft. júniusban indította el a saját fejlesztésű, világszabadalmi technológiáján alapuló szolgáltatást.

A technológia első, hazai kereskedelmi alkalmazása a három hónapja indult, akkor hét internetes portál tartalmát wapon megjelenítő ZsebWeb névre hallgató szolgáltatás volt. Azóta a meglévő tartalmak új formát kaptak, így a hírek, cikkek még könnyebben áttekinthetőek lettek a mobiltelefonok viszonylag kis méretű kijelzőin is. Jelentősen bővült az elérhető portálok száma is: már 12 webes tartalomszolgáltató kínálata olvasható wapon.

A hírekre éhes mobilosok elolvashatják az Infostart legfrissebb híreit, böngészhetnek a Hunnia.net számos rovatában, valamint felkereshetik az Index és a Stop! waposított oldalait is. Az informatika rajongói a fejlesztők portáljaként ismert prog.hu oldalról, vagy a HWSW cikkeiből szerezhetik be a legfrissebb információkat, míg a mobilkommunikáció iránt érdeklődőkat a TeleBox és a Mobilvilág oldalai várják. A kínálatban megtalálhatók még a FigyelőNet gazdasági és üzleti hírei, a NőkLapja C@fé és a Habostorta cikkei, valamint az Auto5 autós-motoros információi.