Ödön
2 °C
11 °C

Önkormányzati weboldalakat gyártana az econet

MTI
2002.09.03. 11:05
Számos önkormányzati weboldal készülhet el az econet.hu Rt. "webgyár" technológiájával a közeljövőben a Consulting Önkormányzati Pénzügyi és Befektetési Tanácsadó Rt.-vel megkötött megállapodás alapján - közölte az econet.hu Rt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján kedden.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) jogelődje által kiírt, és az IHM által folytatott pályázat keretében több mint 420 település jut honlaphoz. Közülük a társaság reményei szerint 150-200 a Consulting Önkormányzati Rt. vezette konzorciumot bízza meg honlapja elkészítésével. Az econet.hu Rt., mint a Consulting Rt. alvállalkozója a rendszer kialakításának ellenértékeként mintegy 100 millió forint árbevételre tesz szert. Ezen túlmenően az egyes önkormányzati portálok elkészítése fejében - azok mennyisége függvényében - hasonló nagyságrendű bevételre nyílik esélye az év utolsó negyedévében.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?