Natália
1 °C
7 °C

Elkészült a Windows XP Service Pack 1

Index
2002.09.03. 17:29
Elkészült a Microsoft Windows XP operációs rendszerének első javítócsomagja, a Service Pack 1. Az angol nyelvű szoftver javítócsomagja szeptember 9-től lesz letölthető a Windows XP termékoldalról. A javítócsomag tartalmazza a Windows Update webhelyen található valamennyi biztonsági javítást, valamint azokat a frissítéseket, melyeket a szoftvergyártó az ún. Trustworthy Computing kezdeményezés keretében meghirdetett - s ez év elején végrehajtott - Windows kódfelülvizsgálat után készített.

A javítások mellett a Windows XP SP1 eleget tesz az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma és 9 tagállama, valamint a Microsoft között 2001. novemberében létrejött megállapodásnak is, azaz a javítócsomag már lehetővé teszi a számítógépgyártóknak és a felhasználóknak, hogy eltávolítsák a Microsoft Internet Explorer böngészőszoftverhez, a Windows Media Player, Windows Messenger, Outlook Express alkalmazásokhoz, valamint a Microsoft Java Virtual Machine-hez történő végfelhasználói hozzáférést. A Windows XP a Microsoft leggyorsabban fogyó operációs rendszere, kilenc hónappal a termék bevezetését követően világszerte 46 millió OEM licencet értékesítettek már belőle.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?