Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az ArchiCAD-et használja az amerikai Parti Őrség

MTI
2002.09.05. 19:25
Az amerikai Parti Őrség az Graphisoft termékét, az ArchiCAD-et alkalmazza stratégiai létesítményeinek hatékonyabb kihasználására - jelentette be a szoftverfejlesztő cég csütörtökön.

A Graphisoft tervezőrendszerével az épületekről háromdimenziós intelligens modellek készíthetők, és az így kapott információkat felhasználva csökkenthetők a fenntartási költségek, megállapíthatók a fizikai sebezhetőségi pontok, valamint feltárhatók a tengerészet parti létesítményeinek esetleges értékesítési lehetőségei. A szoftver bevezetésével gyorsíthatók a Parti Őrség biztonsági intézkedései is.

A Parti Őrség elsőként a 18.000 négyzetméter alapterületű charlestoni, továbbá georgetowni és tybee-i tengerparti létesítményeinek adatait dolgozza fel az ArchiCAD-del. Majd folyamatosan bevezetik a többi egységnél is.