Aliz
6 °C
14 °C

Hordozható ReplayTV videó a Sonicblue-Intel párostól

Index
2002.09.11. 14:37
A Sonicblue és az Intel ma bejelentette, hogy közösen fejlesztik a ReplayTV digitális videómagnó hordozható változatát, a Portable Video Playert, amellyel utazás közben is élvezhetők a digitális szórakoztató anyagok.

A jelenleg fejlesztés alatt álló termék az Intel Xscale technológiára épülő processzorainak teljesítményét és alacsony fogyasztását ötvözi a Sonicblue Emmy-nyertes ReplayTV platformjával. A zsebben is elférő eszközzel a felhasználók a Sonicblue ReplayTV-jükről átküldött, időben eltolt televíziós programokat, valamint a PC-ről átmásolt video-, audio- és képanyagokat tekinthetnek ill. hallgathatnak meg.

Az Intel a technológia építőelemeit szállítja, így többek között az Intel XScale technológiára épülő processzorokat és az Intel Emerging Platforms Lab által fejlesztett speciális videocodeceket. Az Intel továbbá elkészíti egy PVP-eszköz referenciamegvalósítását is, a végleges terméket a Sonicblue készíti el. Az új termék várhatóan a jövő év folyamán kerül piacra.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?