Árpád
-2 °C
4 °C

Magyar cégek a bécsi IFABO számítástechnikai vásáron

2002.09.16. 11:39
Az idei Ifabo Nemzetközi e-intelligencia, információtechnológiai és telekommunikációs szakvásáron három magyar cég képviselteti magát. A Bécsi Vásárközpontban szeptember 17-től 20-ig tartó vásáron bemutatkozik az Argon Internet Kft, a Mag ICS Holding Kft., és az ITD Hungary, vagyis a Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht.

Az Argon Internet Kft. a nagyvállalatoknak fejlesztett XML-alapú SIWWWA hálózati tartalomkezelő szoftverét szeretné megismertetni a látogatókkal. Az automatikus azonosításra épített informatikai megoldásokkal foglalkozó Mag ICS Holding Kft. a kiállításon Bluetooth eszközökkel és két újdonsággal szerepel, egy zsebben hordható, kábelnélküli, vonalkódnyomtatóval és egy kis méretű színes biztonsági kamerával.

A Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. (ITDH) a Gazdasági Minisztérium és a Külügyminisztérium felügyelete alatt tevékenykedő, befektetés-ösztönzéssel és kereskedelemfejlesztéssel foglalkozó, non-profit tanácsadó szervezet.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?