Árpád
-2 °C
3 °C

Jön a UnitedLinux 1.0 béta verziója

Index
2002.09.19. 15:22
Az átfogó fejlesztési munkák a UnitedLinux 1.0 kezdeményezésen terv szerint haladnak. A UnitedLinuxot az SCO Group, a Conectiva, a SuSE és a TurboLinux fejleszti közösen, melynek eredményeképp egy vállalati szintű, ipari szabványokra épülő Linux operációs rendszer áll elő. Szeptember 23-tól a nyilvánosság számára is elérhető lesz az operációs rendszer első béta verziója, tesztelési célokra. A szabadon elérhető verziót a UnitedLinux honlapján keresztül lehet majd letölteni. Az első kereskedelmi termékek, melyek a UnitedLinux 1.0-n alapulnak, november elejétől elérhetők, világszerte több mint 16 ezer kereskedőnél.

Vezető hardvergyártók és szoftverfejlesztők, mint például az AMD, a Borland, a Computer Associates, a Fujitsu Siemens Computers, a Fujitsu Japan, a Hewlett-Packard, az IBM, az Intel, a NEC, a Progress Software és az SAP támogatják a kezdeményezést, mivel a UnitedLinux nem csak a kompatibilitási ellenőrzéseket és a tanúsítványok kiállítását teszi egyszerűbbé és gyorsabbá, hanem az egyes alkalmazások fejlesztését is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?