Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az idei Internet Hungary konferencia témája az internetgazdaság

Index
2002.09.20. 09:14
Az idén harmadik alkalommal megrendezendő Internet Hungary konferencia egyik fő témája az lesz, hogy miképpen teljesedhet ki az internet-gazdaság Magyarországon - közölte Csermely Ákos, a konferencia szervezője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. Hozzátette: az október 15-16-án Tihanyban megrendezendő két napos konferencián az információs társadalom, illetve a tudás alapú gazdaság magyarországi megteremtésén fáradozó szakemberek, politikusok, üzletemberek és civil szervezetek képviselői találkoznak.

A konferencia fővédnöke és megnyitója Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter lesz, míg a további előadók között szerepel Magyar Bálint oktatási miniszter, Benedek András, a Munkaügyi Minisztérium államtitkára, Baráth Etele, a Nemzeti Fejlesztési Terv és EU-támogatások Hivatala politikai államtitkára, Beck György, a Hewlett-Packard Magyarország vezérigazgatója, Uj Péter, az Index főszerkesztője, valamint Baló György, a Magyar Televízió szerkesztője.

A tanácskozáson elhangzó mintegy 40 előadás választ keres több aktuális kérdésre: így például arra, hogyan tud kiteljesedni Magyarországon az internet gazdaság, hol a helye a világhálónak, s miképpen lehet pénzt keresni a weben. Emellett oktatással és kommunikációval kapcsolatos témákról is szó lesz.