Fábián, Sebestyén
-2 °C
0 °C

Az idei Internet Hungary konferencia témája az internetgazdaság

Index
2002.09.20. 09:14
Az idén harmadik alkalommal megrendezendő Internet Hungary konferencia egyik fő témája az lesz, hogy miképpen teljesedhet ki az internet-gazdaság Magyarországon - közölte Csermely Ákos, a konferencia szervezője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. Hozzátette: az október 15-16-án Tihanyban megrendezendő két napos konferencián az információs társadalom, illetve a tudás alapú gazdaság magyarországi megteremtésén fáradozó szakemberek, politikusok, üzletemberek és civil szervezetek képviselői találkoznak.

A konferencia fővédnöke és megnyitója Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter lesz, míg a további előadók között szerepel Magyar Bálint oktatási miniszter, Benedek András, a Munkaügyi Minisztérium államtitkára, Baráth Etele, a Nemzeti Fejlesztési Terv és EU-támogatások Hivatala politikai államtitkára, Beck György, a Hewlett-Packard Magyarország vezérigazgatója, Uj Péter, az Index főszerkesztője, valamint Baló György, a Magyar Televízió szerkesztője.

A tanácskozáson elhangzó mintegy 40 előadás választ keres több aktuális kérdésre: így például arra, hogyan tud kiteljesedni Magyarországon az internet gazdaság, hol a helye a világhálónak, s miképpen lehet pénzt keresni a weben. Emellett oktatással és kommunikációval kapcsolatos témákról is szó lesz.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!