Erzsébet
1 °C
4 °C

Új Norton Ghost, Personal Firewall és Antivirus verziók

Index
2002.09.30. 12:55
Megjelentek a Symantec számítógépbiztonsági szoftvereinek új, 2003-as verziói, a Norton Ghost, a Norton Personal Firewall és a Norton AntiVirus. A cég hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón mutatta be az új szoftvereket. A Norton AntiVirus vírusvédő program a korábbi változathoz hasonlóan az internetről frissíti adatbázisát. Az új verzió képes szűrni a Yahoo! Instant Messengerrel, az AOL Instant Messengerrel, az MSN Messengerrel és a Windows Messengerrel érkező vírusokat is. A Norton AntiVirus 2003 Professional Edition licence két számítógépre érvényes. A NAV 2003 magyar nyelvű változata novemberben jelenik meg.

A Norton Ghost "lefényképezi"a menteni kívánt meghajtót, a szoftver által készített lemezképekből egyes fájlokat vagy könyvtárakat éppúgy helyre lehet állítani, mint egy egész meghajtó tartalmát. A Norton Ghost 2003-mal a kisvállalkozások felhasználói hálózati meghajtóra is készíthetnek mentést és a helyreállítás is történhet onnan.

A Norton Personal Firewall a bejövő és a kimenő internetforgalmat felügyeli, védi a számítógépet az internetes támadások ellen, és megakadályozza, hogy bizalmas információ jusson ki a gépről. A szoftver egy éven át az internetről frissíti adatbázisát.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?