Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Helyfüggő étteremkereső a Westelnél

Index
2002.10.01. 14:56
A Westel ügyfelei október 1-től olyan új, helyfüggő szolgáltatást vehetnek igénybe, amellyel SMS-ben és WAP-on keresztül tartózkodási helyük alapján számos információhoz juthatnak. Az Ericsson megoldásán alapuló Célravezető szolgáltatás segítségével lekérdezhető a legközelebbi benzinkút, bankautomata, étterem, éjjel-nappal nyitva tartó gyógyszertár vagy Westel üzlet helye.

SMS-ben a tartózkodási helyhez legközelebbi, célként meghatározott kategória legfeljebb 6 objektumát továbbítja a rendszer, legfeljebb 3 SMS-ben. WAP-on keresztül az igényelt információ mennyisége és a keresés távolsága is meghatározható. Használat során SMS-ben a kért kategória kulcsszavát (pl. ATM, BENZINKUTAK) a 400-as számra kell elküldeni, a Célravezető WAP esetén pedig a Westel WAP oldalán keresztül érhető el.