Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Emelt tárhely, reklámmentesség a Prímpostában

Index
2002.10.01. 15:50
A Prímposta levelezőrendszer - megőrizve eddigi ingyenességét - az üzleti levelezők kedvéért néhány prémiumszolgáltatást vezet be, amelyek költségét az igénybe vevők egy emelt díjas SMS-sel róhatják le.

Az október elsején elinduló egyik prémiumszolgáltatás a rendelkezésre álló tárhely megnövelése. Ingyenesen mindenkinek 7 megabyte áll rendelkezésre a szerveren, ezt lehet egyetlen 320 forintos (+áfa) SMS-sel mintegy 10 Mbyte-tal megnövelni az elküldés napjától számított hat hónapos időszakra. Több SMS-sel akár 100 Mbyte-ra emelhető a tárhely mérete, az esetleges tizenegyedik. SMS-t a rendszer elraktározza a hat hónap utáni időszakra. Az oldalon megjelenő reklámot egy 320 forintos SMS-sel 3 hónapra lehet kikapcsolni.

A Prímt alkalmazásszolgáltatás (ASP) formában másoknak is biztosítja a levelezőszervert, így elképzelhető, hogy ezek a prémiumszolgáltatások rövidesen megjelennek az Estmail, a Habmail, a Magyar Nemzet vagy akár az Index levelezőrendszerében, amelyek valamennyien a Prímposta motorjára épülnek.