Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Multimédiás üzenetküldés a Pannonnál is

MTI
2002.10.11. 15:47
A Pannon GSM Távközlési Rt. október 15-től bevezeti az MMS-szolgáltatást, s ezt követően a megfelelő készülékkel rendelkező előfizetői képüzeneteket is küldhetnek egymásnak - jelentette be a társaság pénteken Budapesten sajtótájékoztatón. A bevezetést követően 2002. december 31-éig az MMS-készülékekről küldött üzenetek ingyenesek.

Azok az előfizetők, akik nem rendelkeznek MMS-mobiltelefonnal, az MMS üzenet helyett sima szöveges üzenetben kapják meg a multimédiás üzenetet tartalmazó weboldal címét.

A társaság jövő évtől üzenetenként bruttó 125 forintot számol fel az ügyfeleknek, függetlenül attól, hogy az előfizetők milyen tarifacsomagot választanak, mekkora üzenetet küldenek, s ezt melyik napszakban teszik. Az MMS-hírcsomag megrendeléséért bruttó 125 forintot kell fizetni, ám ezért az összegért az előfizetők ez év végéig ingyenes kapják az MMS-hírcsomagokat. Jövő évtől a hírcsomagok havidíjas szolgáltatásként vehetők igénybe.