Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

MMS WAP-on is a Westelnél

Index
2002.10.14. 10:20
Október 11-től minden olyan westeles fogadhat MMS-t, aki WAP használatára alkalmas készülékkel rendelkezik, így akár több százezer Westel ügyfél lesz képes a multimédiás üzenetek megtekintésére. Ezen új megoldás segítségével az MMS telefonnal, vagy a www.777sms.hu egyedülálló MMS szerkesztőjével küldött multimédiás üzenet akár MMS telefon nélkül fogadható a Westel hálózatában. Az MMS szerkesztő használata esetén sem a küldéshez, sem a fogadáshoz nem szükséges MMS készülék.

Az Ericsson és a hazai piacvezető mobilszolgáltató fejlesztése révén a Westel WAP-os készülékkel rendelkező ügyfele 2 darab SMS-ben kap értesítést a képes üzenet érkezéséről. Az első SMS-ben az üzenet azonosítója és az a WAP cím található, amelyen keresztül a képek megtekinthetők, míg a második üzenetben a megtekintésre vonatkozó tájékoztató információ szerepel. Azok az előfizetők, akiknek WAP-juk sincs, sima szöveges üzenetben kapják meg a multimédiás üzenetet tartalmazó weboldal címét.