Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Új támogatási program a Microsoftnál

2002.10.18. 11:47
A Microsoft Support Lifecycle néven új támogatási programot vezetett be. A program a támogatási szakaszokat években határozza meg, függetlenül attól, hogy milyen gyakorisággal kerülnek piacra az újabb szoftverváltozatok. A program kiterjed a kiskereskedelmi forgalomban jelenleg kapható, illetve a Volume Licence konstrukcióban értékesített termékek többségére és a jövőben forgalmazásra kerülő termékekre egyaránt.

A Support Lifecycle program az üzleti és fejlesztő szoftverekre az adott termék forgalmazásának kezdetétől számított minimum öt éves alaptámogatást biztosít, ami további két évre meghosszabítható.

Az otthoni felhasználásra szánt multimédiás szoftverekre valamint a hardvertermékekre a Microsoft az adott termék forgalmazásának kezdetétől számított minimum öt évig biztosít alaptámogatást. Az éves frissítéssel forgalmazott termékekhez hároméves alaptámogatás jár. Az otthoni felhasználásra szánt multimédiás szoftver- és hardvertermékek esetén nincsen meghosszabbított támogatási időszak. A termékekre a vásárlók az alaptámogatáson kívül legalább nyolc éven keresztül online támogatást kapnak.

Az egyes termékekre vonatkozó támogatási időszakokkal kapcsolatban a felhasználók a http://support.microsoft.com/lifecycle/ weboldalon kaphatnak tájékoztatást. A Microsoft Support Lifecycle program 2002. október 15-én lépett életbe.