Erzsébet
1 °C
4 °C

Hétfőn indul a Nokia interaktív összmédiás játéka

Index
2002.10.18. 16:15
A Nokia interaktív kalandja, a Nokia Játék november 11 és 29. között egyszerre 25 országban, nyolc nyelven zajlik majd. A játék során a résztvevőknek húsz nap alatt kell egy küldetést teljesíteniük; a legtöbb pontot szerző játékosok nyernek. A korábbi Nokia Játéktól eltérően idén külön szinteken a folyamatosan aktív és az alkalmanként bekapcsolódó játékosok is játszhatnak.

A játékban az információk, kulcsok és utasítások e-mailben, SMS-ben, interneten közzétett mini-filmeken, illetve csevegés és interaktív válaszhívások formájában jutnak el a résztvevőkhöz. A Nokia Játékban való részvétel ingyenes, egyetlen feltétele, hogy a játékos rendelkezzen internet-hozzáféréssel, mailcímmel, és SMS-fogadásra képes mobiltelefonnal.

A játék végén minden ország legjobb 50 játékosa egy beépített fényképezőgéppel, videólejátszóval és kamerával ellátott Nokia 3650-es telefont nyer. Hétfőtől a játék weboldalán regisztrálhatják magukat a játékosok.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?