Viola
-6 °C
-2 °C

Hírközlési és informatikai kitüntetések

Index
2002.10.22. 11:32
Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter az 1956. évi forradalom évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen kitüntetéseket adott át az informatika és a hírközlés területén végzett kimagaslóan eredményes szakmai munka elismeréséül.

"A Magyar Hírközlésért" szakmai érmet adományozott

Dr. Surányi Jánosnak a Budapest-vidéki Postaigazgatóság gazdasági igazgató-helyettesének a közlekedés és postaügy területén végzett közel négy évtizedes kiemelkedő gazdasági munkássága, vezetői tevékenysége elismeréseként, nyugállományba vonulása alkalmából.

Nagy Jolantának, a MATÁV Rt. központvezetőjének A MATÁV ISDN értékesítési és létesítési folyamatok tervezéséért, az idő alapú számlázás bevezetéséért, az AXELERO külön leányvállalatba való kivitelében az ügyfélszolgálati és számlázást végző rendszer átalakításáért.

Pintér Istvánnak, a Hírközlési Felügyelet munkatársának a zártcélú távközlési hálózatokkal kapcsolatos szabályozás és az abból fakadó feladatok előkészítésében, tervezésében és végrehajtásában, valamint a Védelmi célú Adatnyilvántartó Informatikai rendszer létrehozásának és működésének kialakításában való kiemelkedő tevékenységéért.

Ugyancsak "A Magyar Hírközlésért" szakmai érmet kapták a minisztérium eredményes működésének megkezdése érdekében végzett kiemelkedő tevékenységükért Dr. Battistig György, a Távközlési és szabályozási Főosztály munkatársa és Esztó Péter, Távközlési és szabályozási Főosztály főosztályvezető-helyettese.

A Magyar Hírközlésért szakmai érem mintájára a minisztérium az informatikában végzett kimagaslóan értékes szakmai munka elismeréséül idén alapította "A Magyar Informatikáért" szakmai érmet.

Az első díjazottak névsora:
Dr. Csapodi Csaba a minisztérium EU Integrációs és Szabályozási Főcsoport főcsoportfőnöke
Dr. Gergely Tamás, a Stratégiai Főosztály külső munkatársa Dombi Gábor, az Infórum főtitkára
Gáspár Mátyás, a Teleház Szövetség elnöke
Dr.Z. Karvalics László, az Információs Társadalom és Trendkutató Központ igazgatója, a BMGE Információ-és Tudásmenedzsment tanszékének docense

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!