Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mától kapnak kedvezményes internetelérést a pedagógusok

Index
2002.10.24. 14:12
Csütörtök este nyolc órától kérhetik le a kedvemzényes interneteléréshez használható azonosítójukat az Informatikai Kormánybiztosság pályázatain nyertes pedagógusok, köztisztviselők, bírák és ügyészek - áll az Informatikai és Hírközlési Minisztérium közleményében.

A regisztrációs felületen keresztül a pályázókkal korábban megkötött támogatási szerződés előteljesítéseként mintegy 12 ezer pályázó férhet hozzá internet-elérésének azonosítóihoz. A többi nyertes várhatóan február végétől kap lehetőséget a világháló támogatott elérésére.

A közlemény szerint a szerződés teljesítésében az IHM jelenlegi partnerei az Euroweb Rt. és a GTS-Datanet Kft., valamint a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Iroda. A regisztrációval kapcsolatosan a helyi tarifával hívható +36-40-200-454-es számon lehet további információt kérni.