Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Új multimédiás Vodafone szolgáltatás

Index
2002.10.29. 11:57
Október végén indult nyolc európai országban a Vodafone Live! multimédiás szolgáltatása, mely alkalmas üzenetküldésre, mobil e-mailezésre, csevegésre, színes WAP és mobilos játékokra. A szolgáltatás várhatóan a jövő év elején indul Magyarországon, bár egy része már az idén karácsony előtt induló MMS szolgáltatással is elérhető lesz.

Az ügyfeleknek lehetőségük nyílik arra, hogy képes üzenetet küldjenek és fogadjanak, a mobiltelefonos játékokat és többszólamú csengőhangokat töltsenek le, hang-, szöveges- és e-mail-üzeneteket küldjenek és fogadjanak, cseteljenek barátaikkal az interneten megszokotthoz hasonló módon. A Vodafone Live! a beépített kamerás mobiltelefonokról hozzáférhető, jelenleg a Sharp GX10, Panasonic GD87 és Nokia 7650 telefonokkal működik. A Vodafone az új szolgáltatáshoz saját márkanevét viselő mobiltelefonokat fog piacra dobni.

A cég új üzleti mobilszolgáltatást is indít Mobile Office néven. A Vodafone Mobile Office első terméke, a Vodafone Remote Access ("távoli hozzáférés") amely a csoporton belül idén novemberben, míg Magyarországon 2003 januárjától lesz elérhető. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi majd az ügyfelek számára, hogy vállalatuk lokális hálózatához (LAN) bárhonnan hozzáférjenek. Az összes adatszolgáltatás először a 2.5G, majd bevezetése után a Vodafone 3G-hálózatain is elérhető lesz.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!