Szilárda
-4 °C
3 °C

Helyfüggő SMS-játékot indított a Westel

2002.10.31. 16:42
A Westel október 21-én, Magyarországon elsőként helyfüggő SMS-játékot indított. A játékban Budapesten és a környező településeken a Westel ügyfelei mobiltelefonjukról a 1740-es számra elküldött SMS-ekkel virtuális zsákokat szerezhetnek meg és azokat a leghosszabb ideig birtokolva nyerhetik meg a 250 ezer forintos ajándékutalványt.

A játékban résztvevők az elküldött SMS-eikre válaszul megkapják, merre található a hozzájuk legközelebb lévő pénzeszsák. Amennyiben valaki 600 méternél közelebb kerül az egyik - mindig mozgó - zsákhoz, akkor azt megszerzi és magával viheti, csak arra kell vigyázni, hogy más játékos ne szerezze meg. A zsák akkor tartható meg leghosszabb ideig, ha birtokosa mozgásban van, ellenkező esetben könnyebben megszerezhetik tőle vagy egy bizonyos idő letelte után - az élvezhetőbb játékot szolgáló időkorlát szabály miatt - elveszíti azt.

Az előfizetők tetszőleges számú SMS-t küldhetnek. A játék első két hetében két negyedmilliós utalvány talált gazdára, a harmadik az utolsó héten kerül kisorsolásra. A játék november 10-ig tart.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!