Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Oktatási szakkiállítás a BNV-n

MTI
2002.11.13. 12:29
Több száz kiállító, szakmai programok és mintegy 130 előadás várja az érdeklődőket az Educatio 2002 oktatási szakkiállításon és vásáron november 14. és 17. között a Budapesti Vásárközpont "A" pavilonjában. A szaktárca tájékoztatása szerint a rendezvényen valamennyi magyar egyetem és főiskola képviselteti magát.

Az intézmények beszámolnak felvételi-képzési rendszerükről, az ösztöndíj-lehetőségekről, a kollégiumi elhelyezésekről, a diploma utáni kilátásokról. A rendezvényen mutatják be a jövő évi hivatalos felvételi tájékoztató elektronikus változatát is.

A nyitónapon előadás hangzik el többek között az elektronikus képzési programokról, a közoktatás stratégiájáról, a nemzeti fejlesztési tervről. A második nap tervezett témái között szerepel a kétszintű érettségi, a felsőoktatás átalakítása, a felvételi rendszer változásai, a hallgatói juttatások változásai. A rendezvény zárónapján Magyar Bálint oktatási miniszter tart előadást a Sulinet-expressz elindításáról, valamint bemutatkoznak a felsőoktatási intézmények. A kiállítás minden belépő számára ingyenes és naponta 10-től 17 óráig tart nyitva.