Fábián, Sebestyén
-2 °C
0 °C

Oktatási szakkiállítás a BNV-n

MTI
2002.11.13. 12:29
Több száz kiállító, szakmai programok és mintegy 130 előadás várja az érdeklődőket az Educatio 2002 oktatási szakkiállításon és vásáron november 14. és 17. között a Budapesti Vásárközpont "A" pavilonjában. A szaktárca tájékoztatása szerint a rendezvényen valamennyi magyar egyetem és főiskola képviselteti magát.

Az intézmények beszámolnak felvételi-képzési rendszerükről, az ösztöndíj-lehetőségekről, a kollégiumi elhelyezésekről, a diploma utáni kilátásokról. A rendezvényen mutatják be a jövő évi hivatalos felvételi tájékoztató elektronikus változatát is.

A nyitónapon előadás hangzik el többek között az elektronikus képzési programokról, a közoktatás stratégiájáról, a nemzeti fejlesztési tervről. A második nap tervezett témái között szerepel a kétszintű érettségi, a felsőoktatás átalakítása, a felvételi rendszer változásai, a hallgatói juttatások változásai. A rendezvény zárónapján Magyar Bálint oktatási miniszter tart előadást a Sulinet-expressz elindításáról, valamint bemutatkoznak a felsőoktatási intézmények. A kiállítás minden belépő számára ingyenes és naponta 10-től 17 óráig tart nyitva.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!