Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Átalánydíjas internet a Pannonnál is

MTI
2002.11.13. 14:49
A Pannon GSM Távközlési Rt. havi bruttó 6400 forintos díjért heti 100 óra internetkapcsolatot nyújt előfizetőinek november 14-től - közölték a cég képviselői szerdán, Budapesten, sajtótájékoztatón. A GPRS-alapú szolgáltatást a társaság minden előfizetője, így a kártyás ügyfelek is igénybe vehetik. A havidíj ellenében havonta 300 megabyte adatmennyiséget tölthetnek le az ügyfelek, akiknek percdíjat, forgalmi díjat, illetve csatlakozási díjat nem kell fizetniük.

A Vodafone havidíjas ügyfelei júliustól havi 3125 forintért használhatják a cég korlátlan GPRS-alapú internetszolgáltatását. A Westel ügyfelei számára az internet mobil percdíjért érhető el, GPRS-en pedig havi 5000 forintért 5 MB forgalmat bonyolíthatnak, e felett forgalmi díjat kell fizetniük.