Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Azonnali üzenőszolgáltatást nyújt cégeknek a Microsoft

Yahoo!
2002.11.13. 16:00
A Microsoft kedden jelentette be cégeknek szánt azonnali üzenőszolgáltatását, a MSN Messenger Connectet. A cég felhasználónként évi 24 dollárért kínálja majd a szolgáltatást, melynek segítségével a cégek azonnali szöveges üzenetek útján érintkezhetnek az ügyfelekkel. A jövő év első negyedévében induló szolgáltatás biztosítaná az ügyfelek azonosítását és naplózná a beszélgetéseket.

A Microsoft-rivális AOL egy hete jelentette be, hogy népszerű ingyenes AIM üzenőszolgáltatására alapozva cégek számára fizetős szolgáltatást indít. Az AIM 180 millió felhasználóval, az MSN Messenger pedig 75 millió egyedi felhasználóval rendelkezik.

A MSN Messenger Connect a FaceTime Communications és az IMlogic technológiáját használja a felhasználók auditálására és naplózásra, hogy megfeleljen az amerikai bankfelügyelet szabályainak. A Microsoft a szolgáltatást beépíti jelenleg Greenwich kódnéven ismert következő generációs Windows szervercsaládjába.