Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kétszázezer 'csevegő' a Matávnál

Index
2002.11.18. 16:19
A mai napon a Csevegő díjcsomagot használó Matáv-ügyfelek száma átlépte a 200 ezret. A Matáv a kétszázezredik ügyfélnek olyan vezetékes telefonkészüléket ajándékoz, amely SMS küldésére és fogadására is alkalmas. A Csevegő díjcsomagot a Matáv 2001 decemberében vezette be. A díjcsomag az 5. perc után 20 százalékos, a 10. perc után 30 százalékos kedvezményt biztosít a percdíjakból egész nap, minden beszélgetésre, hívásonként 60 percig.

2002. december 31-ig a Matáv még nagyobb kedvezményt kínál. Az egyéni ügyfelek minden Matáv telefonszám hívásakor az 5. perctől 50 százalékkal olcsóbban telefonálhatnak a 60. percig. A mobil, a nemzetközi, valamint a Matáv hálózaton kívüli belföldi hívásokra továbbra is az 5. perc utáni 20 százalékos és a 10. perc utáni 30 százalékos kedvezmény érvényes, a hívás első 60 percére.

A Csevegő díjcsomag kedvezményei csak a beszédforgalomra érvényesek, nem vonatkoznak a 06 51-es, illetve a helyi behívószámokon bonyolított internetforgalomra.